Onze producten

Waar staat Denkwolk | Kunst & Canvas voor?

De producten, die bij Denkwolk | Kunst&Canvas verkrijgbaar zijn, zijn kunstwerken, gemaakt in acrylverf op canvas en de replica's ervan. De afbeeldingen en gedichten zijn allemaal authentiek. Ze zijn geschilderd en geschreven door kunstenares Marijne van der Wal. 

Over de originele werken

De originele werken zijn gemaakt in acrylverf op canvas. Ze zijn handgemaakt door Marijne van der Wal. De afmetingen van deze werken zijn zeer divers en worden genoemd bij het doek in de omschrijving. 

Over de reproducties

De reproducties worden vervaardigd op canvasdoek van 100% katoen met een diepmatte finish. De frames van de meeste reproductie-canvassen zijn 3 cm dik, met uitzondering van het kleinste formaat 20x30. Die is vanwege de verhouding 2 cm dik. Dit maakt het canvas stevig en mooi. Elke reproductie wordt voorzien van een uniek nummer en een handtekening van Marijne van der Wal.
De canvassen zijn bedoeld als decoratie en kunnen met het bijgeleverde ophangsysteem worden opgehangen. Dit is eenvoudig aan te brengen. Natuurlijk kunnen ze ook worden neergezet op een houder of plankje voor schilderijen.

Hoe onderhoud ik het canvas?

De canvassen zijn vanwege de diep matte finish niet vochtbestendig. Vocht en druppels kunnen vlekken geven op het werk. Schoonmaken kan dan ook alleen met een zachte en droge doek.

Het verhaal erachter...

Blog

Nieuwsbrief

Meld je aan voor updates van Kunst & Canvas
Aanmelden
© 2015 - 2018 Kunst & Canvas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel