Verzending en levertijd

Hoe wordt het canvas verzonden?

Om het product tijdens transport zo goed mogelijk te beschermen, wordt deze verpakt in folie en daarna in een stevige kartonnen doos. De schilderijen worden door PostNL geleverd, rechtstreeks vanuit de leverancier. Voordat het verzonden wordt, ontvang je van Kunst&Canvas een e-mail, zodat je weet dat je pakket naar je onderweg is. Indien je bij levering toch niet thuis bent, ontvang je een brief in de brievenbus dat het pakket is aangeboden. Bij de PostNL-pakketten kun je deze bij het dichtstbijzijnde postkantoor ophalen of het pakket wordt op een ander aangegeven tijdstip aangeboden.

Kan ik het product naar een ander adres laten verzenden?

Natuurlijk is dit mogelijk: dit kun je aangeven op het bestelformulier op deze website, op het moment dat je je order definitief gaat maken.

Wat is de levertijd van de producten?

Na ontvangst van je betaling, zal je order direct in behandeling genomen worden. De levertijd vanaf dan zal maximaal 7 werkdagen bedragen. Kunst&Canvas streeft ernaar je artikelen eerder te verzenden. Wanneer het pakket verzonden wordt, ontvang je van Kunst&Canvas een e-mail. 

Het verhaal erachter...

Blog

Nieuwsbrief

Meld je aan voor updates van Kunst & Canvas
Aanmelden
© 2015 - 2018 Kunst & Canvas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel