EXPOsure

NOVEMBER 2017

De maanden gaan zo snel en het is alweer november. Het begint eigenlijk nu pas een beetje kouder te worden, maar wat hebben we toch een mooie lange zomer gehad! Eigenlijk was het in alle opzichten een mooi jaar. Aan het begin van het jaar, 18 januari, kregen we er een fantastisch mooie dochter bij, Laurene. Wat zijn we trots op haar! Felix is een geweldige grote broer en dol op zijn zusje. Christian en ik kunnen ons geluk niet op met ons prachtige gezin.

geboorteschilderij Laurene

Voor mij bestond 2017 vooral uit flesjes maken, luiers verschonen en rompertjes wassen. Toch is het me gelukt in de tussentijd een aantal werken te maken. Na het geboorteschilderij voor Laurene, dat 60x90 cm is kenmerken de andere doekjes en tekeningen zich juist door hun kleinere formaat.

werk 2017

Ook heb ik -naast acrylverf- nu verschillende werken met aquarelverf gemaakt, waarvan meerdere microschilderijtjes. Ze zijn opgezet met (bal)pen en daarna ingekleurd met aquarelverf. Het idee voor deze kleine schilderijtjes is ontsproten uit de verzoekjes van Felix om iets voor hem te tekenen: “mama, kun je een paulitiehuis voor me tekenen?”). Daarom bedacht ik dat ik de kerstkaarten van dit jaar ook in microschilderij wilde maken:

Driving Home kk

Have Yourself kk

Im Dreaming kk

Merry Xmas kk

De kaarten zijn vanaf nu bestelbaar via de webshop! Een set van 4 incl. enveloppen kost € 7,95.

Het jaar 2018 staat voor mij voor (nog meer) verandering. Verwacht dan ook voor komend jaar nog meer vernieuwingen aan de website. Ik heb er veel nieuwe ideeën voor, die ik graag met je deel als het klaar is.

Nu eerst richting de feestdagen die deze tijd van het jaar zo leuk maken. Ik wens jullie allen een heel fijne tijd toe en ik zie je sowieso in het nieuwe jaar met nieuw werk!

Liefs, MarijneDECEMBER 2016

Voor wat betreft 2016 kijk ik terug op een heel mooi jaar. En niet alleen qua Denkwolk | Kunst & Canvas, waar ik met nieuwe producties, zoals de taartenserie en als klapper toch wel de expositie op Culturele Zondag in april erg tevreden mee ben. Ook op privé-gebied beschouw ik dit jaar als zeer geslaagd. We hadden een superlange zomer, met schitterende, warme dagen in de maanden augustus, september, tot zelfs half oktober. Op terrasjes zitten, zwemmen in het buitenbad, eindeloos BBQ-en…  ik heb er intens van genoten.

Zomer 2016

Verder leg ik -as we speak- de laatste hand aan een van mijn mooiste projecten, die ik waarschijnlijk in heel mijn leven zal maken. In mei ontdekte ik dat ik zwanger was van mijn tweede kindje. Hoewel ik hier en daar wat lichamelijke klachten ervaarde in de afgelopen maanden, gaat alles heel voorspoedig en hoop ik half januari te bevallen van een gezonde... dochter!

Zwanger!

Het is me al met al toch nog gelukt een nieuwe serie te maken: mijn kerstschilderijen! Lekker kleurrijk zoals je van me gewend bent en compleet met een in tekst gevatte kerstsfeer bij iedere afbeelding.

Kerstserie 2016

Als kerstkaartenserie zijn ze bijzonder geschikt. Per set van 4 kaarten met enveloppen kosten ze 5 euro. Een ander verrassend cadeau-idee voor de feestmaand december is bijvoorbeeld een kerst-afbeelding ingelijst (23x23 cm) voor maar 14,95! Natuurlijk kun je ook weer de repro’s bestellen op canvas.

ingelijste kerstafbeelding 23x23

Via deze weg wil ik je een hele fijne decembermaand wensen, met aan het einde natuurlijk een mooie inwijding van 2017!

Tot gauw!

Marijne

 APRIL 2016

Culturele Zondag

Op 10 april is er in Schoonhoven de Culturele Zondag en ik ben erg blij om aan te kondigen, dat ik één van de ruim 50 deelnemers ben! Deze week ben ik dan ook druk met alle voorbereidingen die erbij komen kijken, zoals de laatste hand leggen aan enkele werken, de opbouw van de expositie bepalen, schilderij-ophangsystemen plaatsen, de website aanpassen en nog veel meer. Ik heb er erg veel zin in!

Goed om te weten: ik lanceer op deze dag een nieuwe serie schilderijen met gedicht. Het lijkt me een uitstekende gelegenheid en natuurlijk kleed ik het geheel lekker feestelijk aan met een hapje en een drankje.

Dus: ik nodig je graag van harte uit om een kijkje te komen nemen tijdens mijn expositie op Culturele Zondag. Het belooft een superleuke dag te worden!

Het adres is:

Havenstraat 78
2871 EB Schoonhoven

 DECEMBER 2015

Graag doe ik je een update van de ontwikkelingen in de afgelopen maanden van Kunst&Canvas: dé webshop voor originele kunst op canvas. In juni was de feestelijke lancering van de webshop. Supertrots was ik toen ik het virtuele lintje doorknipte van Kunst&Canvas en de website ineens "out in the open" was! Ik heb heel veel leuke, hartverwarmende reacties gekregen van mensen, waarvoor dank allemaal!

lancering webshop


Kinderdagverblijf deel 1 Kinderdagverblijf deel 2 

Na de opening van Kunst&Canvas is de verkoop lekker op gang gekomen. De dierenschilderijtjes zijn nu op diverse plekken te vinden, zoals onder meer op de twee locaties van Stichting Kinderopvang Schoonhoven. Ook zijn ze te vinden in de wachtkamer van Verloskundigepraktijk Schoonhoven en bij Ukkepuk Echopraktijk. Heel erg blij dat ze op deze plekken hangen, hopelijk inspireren de kleurrijke diertjes met bijbehorende gedichten hiervandaan veel kinderen en volwassenen!


De officiële naam van Kunst&Canvas is per heden Denkwolk | Kunst&Canvas. Denkwolk is de naam van het achterliggende bedrijf. Ik heb ontdekt dat Denkwolk bij mensen een tot de verbeelding sprekende naam is. Bovendien vond ik dat Kunst&Canvas een toevoeging in de naam kon gebruiken. Je kan Kunst&Canvas vanaf deze maand ook vinden via www.denkwolk.nl. Zoals gezegd gaat het hier om de officiële naam, ik zal het in de praktijk ook vaak houden op gewoon Kunst&Canvas. 


Er is een aanzienlijke assortimentsuitbreiding sinds juni! Na de schilderijen kwamen er in september wenskaarten bij. Van de dierenschilderijtjes zijn er losse kaarten te koop en tevens setjes van 3.

kaartensetjes

En, leuk voor je kindje of als (kraam)cadeau: originele rompers. Bestel deze nu in de webshop! Op zoek naar een passend kraamcadeau? Laat de kleding voorzien van de naam van de baby! 

Voorbeeld romper  Voorbeeld romper Felix

Vanaf deze maand staan er originele werken op de website, om meer te laten zien wat ik doe (en heb gedaan). Ze zijn te koop, dus mocht je geïnteresseerd zijn in de aankoop van een doek, neem dan contact met me op.


Dat is natuurlijk nog niet alles, want op dit moment ben ik druk bezig met de lancering van een nieuwe serie. Die heeft even op zich laten wachten, maar wordt binnen nu en enkele weken afgerond. Met alle feestdagen in het vooruitzicht, zal de feestelijke, officiële presentatie van deze nieuwe serie in het eerste kwartaal van 2016 plaatsvinden. Hier stuur ik je graag nog een aparte uitnodiging voor. Ben je al nieuwsgierig?

taarten voorbeeld

Kortom: er gaan in de komende tijd nog veel meer mooie dingen gebeuren bij Denkwolk | Kunst&Canvas! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om hiervan op de hoogte te blijven.

Het verhaal erachter...

Blog

Nieuwsbrief

Meld je aan voor updates van Kunst & Canvas
Aanmelden
© 2015 - 2021 Denkwolk | Kunst & Canvas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel