Nieuws!

DECEMBER 2016

Voor wat betreft 2016 kijk ik terug op een heel mooi jaar. En niet alleen qua Denkwolk | Kunst & Canvas, waar ik met nieuwe producties, zoals de taartenserie en als klapper toch wel de expositie op Culturele Zondag in april erg tevreden mee ben. Ook op privé-gebied beschouw ik dit jaar als zeer geslaagd. We hadden een superlange zomer, met schitterende, warme dagen in de maanden augustus, september, tot zelfs half oktober. Op terrasjes zitten, zwemmen in het buitenbad, eindeloos BBQ-en…  ik heb er intens van genoten.

Zomer 2016

Verder leg ik -as we speak- de laatste hand aan een van mijn mooiste projecten, die ik waarschijnlijk in heel mijn leven zal maken. In mei ontdekte ik dat ik zwanger was van mijn tweede kindje. Hoewel ik hier en daar wat lichamelijke klachten ervaarde in de afgelopen maanden, gaat alles heel voorspoedig en hoop ik half januari te bevallen van een gezonde... dochter!

Zwanger!

Het is me al met al toch nog gelukt een nieuwe serie te maken: mijn kerstschilderijen! Lekker kleurrijk zoals je van me gewend bent en compleet met een in tekst gevatte kerstsfeer bij iedere afbeelding.

Kerstserie 2016

Als kerstkaartenserie zijn ze bijzonder geschikt. Per set van 4 kaarten met enveloppen kosten ze 5 euro. Een ander verrassend cadeau-idee voor de feestmaand december is bijvoorbeeld een kerst-afbeelding ingelijst (23x23 cm) voor maar 14,95! Natuurlijk kun je ook weer de repro’s bestellen op canvas.

ingelijste kerstafbeelding 23x23

Via deze weg wil ik je een hele fijne decembermaand wensen, met aan het einde natuurlijk een mooie inwijding van 2017!

Tot gauw!

Marijne

 APRIL 2016

Culturele Zondag

Op 10 april is er in Schoonhoven de Culturele Zondag en ik ben erg blij om aan te kondigen, dat ik één van de ruim 50 deelnemers ben! Deze week ben ik dan ook druk met alle voorbereidingen die erbij komen kijken, zoals de laatste hand leggen aan enkele werken, de opbouw van de expositie bepalen, schilderij-ophangsystemen plaatsen, de website aanpassen en nog veel meer. Ik heb er erg veel zin in!

Goed om te weten: ik lanceer op deze dag een nieuwe serie schilderijen met gedicht. Het lijkt me een uitstekende gelegenheid en natuurlijk kleed ik het geheel lekker feestelijk aan met een hapje en een drankje.

Dus: ik nodig je graag van harte uit om een kijkje te komen nemen tijdens mijn expositie op Culturele Zondag. Het belooft een superleuke dag te worden!

Het adres is:

Havenstraat 78
2871 EB Schoonhoven

 DECEMBER 2015

Graag doe ik je een update van de ontwikkelingen in de afgelopen maanden van Kunst&Canvas: dé webshop voor originele kunst op canvas. In juni was de feestelijke lancering van de webshop. Supertrots was ik toen ik het virtuele lintje doorknipte van Kunst&Canvas en de website ineens "out in the open" was! Ik heb heel veel leuke, hartverwarmende reacties gekregen van mensen, waarvoor dank allemaal!

lancering webshop


Kinderdagverblijf deel 1 Kinderdagverblijf deel 2 

Na de opening van Kunst&Canvas is de verkoop lekker op gang gekomen. De dierenschilderijtjes zijn nu op diverse plekken te vinden, zoals onder meer op de twee locaties van Stichting Kinderopvang Schoonhoven. Ook zijn ze te vinden in de wachtkamer van Verloskundigepraktijk Schoonhoven en bij Ukkepuk Echopraktijk. Heel erg blij dat ze op deze plekken hangen, hopelijk inspireren de kleurrijke diertjes met bijbehorende gedichten hiervandaan veel kinderen en volwassenen!


De officiële naam van Kunst&Canvas is per heden Denkwolk | Kunst&Canvas. Denkwolk is de naam van het achterliggende bedrijf. Ik heb ontdekt dat Denkwolk bij mensen een tot de verbeelding sprekende naam is. Bovendien vond ik dat Kunst&Canvas een toevoeging in de naam kon gebruiken. Je kan Kunst&Canvas vanaf deze maand ook vinden via www.denkwolk.nl. Zoals gezegd gaat het hier om de officiële naam, ik zal het in de praktijk ook vaak houden op gewoon Kunst&Canvas. 


Er is een aanzienlijke assortimentsuitbreiding sinds juni! Na de schilderijen kwamen er in september wenskaarten bij. Van de dierenschilderijtjes zijn er losse kaarten te koop en tevens setjes van 3.

kaartensetjes

En, leuk voor je kindje of als (kraam)cadeau: originele rompers. Bestel deze nu in de webshop! Op zoek naar een passend kraamcadeau? Laat de kleding voorzien van de naam van de baby! 

Voorbeeld romper  Voorbeeld romper Felix

Vanaf deze maand staan er originele werken op de website, om meer te laten zien wat ik doe (en heb gedaan). Ze zijn te koop, dus mocht je geïnteresseerd zijn in de aankoop van een doek, neem dan contact met me op.


Dat is natuurlijk nog niet alles, want op dit moment ben ik druk bezig met de lancering van een nieuwe serie. Die heeft even op zich laten wachten, maar wordt binnen nu en enkele weken afgerond. Met alle feestdagen in het vooruitzicht, zal de feestelijke, officiële presentatie van deze nieuwe serie in het eerste kwartaal van 2016 plaatsvinden. Hier stuur ik je graag nog een aparte uitnodiging voor. Ben je al nieuwsgierig?

taarten voorbeeld

Kortom: er gaan in de komende tijd nog veel meer mooie dingen gebeuren bij Denkwolk | Kunst&Canvas! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om hiervan op de hoogte te blijven.

Het verhaal erachter...

Blog

Nieuwsbrief

Meld je aan voor updates van Kunst & Canvas
Aanmelden
© 2015 - 2017 Kunst & Canvas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel