Kerst

De kerstkaartenserie 2017 is uit! De bijzonderheid van deze kaarten is, dat ze gebaseerd zijn op kleine werken (microschilderijen). Met pen opgezet en daarna ingekleurd met aquarelverf. 
Ik heb het altijd al leuk gevonden om met balpen kleine tekeningetjes te maken. Mijn schriften van de middelbare school staan er vol mee. Het leukste zijn de kleine scenariootjes. Het petieterige van die kleine figuurtjes en datgene wat ze doen of meemaken te vatten in dat kleine kadertje. Dat kleine wereldje dat ik daarbinnen kan scheppen. Dit idee leende zich uitstekend voor de nieuwe kerstkaarten van dit jaar. 

Een kaart met envelop kost € 2,75. Een set van 4 incl. enveloppen kost € 7,95. Vanaf 3 sets zijn de verzendkosten gratis!

Zoek je nog een verrassend cadeautje voor de feestmaand december? Denk dan eens aan een ingelijste kerstafbeelding vanaf 9,95!

Natuurlijk hebben we nog meer kerstkaarten! Dit zijn 15x15 kaarten, inclusief envelop. Deze serie kerstkaarten zijn lekker kleurrijk zoals je van Marijne gewend bent en compleet met een in tekst gevatte kerstsfeer bij iedere afbeelding. Per set van 4 kaarten met enveloppen kosten ze 7,95 euro. Natuurlijk kun je ook weer de repro’s bestellen op canvas.

 

 

artikelen per pagina
artikelen per pagina

Het verhaal erachter...

Blog

Nieuwsbrief

Meld je aan voor updates van Kunst & Canvas
Aanmelden
© 2015 - 2018 Kunst & Canvas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel